Promotie film

Promotie film Het Smulhuis in Brunssum

Contact

Het Smulhuis.
Kerkeveldstraat 2
6441 BP
Brunssum
Telefoon: 045 525 29 61
e-mail: info@hetsmulhuis.nl

OPENINGSTIJDEN

Cafetaria:
Woensdag - Zondag 12:00 - 22:00

Restaurant:
Woensdag - Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
Keuken gesloten 21:00

Cafetaria top 100

Cafetaria Afdrukken E-mailadres

Het Smulhuis bestaat sinds 1948 al 4 generaties lang, Koos van de Broek begon zijn frituur in combinatie met het werken op de mijn. Dit bleek een goede start en basis te zijn voor  Het Smulhuis in Brunssum. Hier werd gestart in een soort caravan en bleek binnen 3 jaar ’n dus danig succes, dat hij samen met zijn vrouw Tonnie het huidige pand bouwde. Hier werd zowel een frituur als een restaurant gebouwd.  Door de geweldige groei werd diverse malen verbouwd en nieuw gebouwd.

De basis werd toen al gelegd door zich te onderscheiden door het bereiden van zelf gemaakt snacks, U kent ze wel: onze wel bekende Bamibal, ons apart Zuurvlees, maar ook de kroketten en Nasibal maar vergeet vooral onze traditionele zelf bereide mayonaise niet !!!!

In 1972 namen Theo en Annie Sanders – van de Broek de zaak over en sloten gelijktijdig het restaurant om er voor te zorgen dat de klanten niet meer buiten op de stoep moesten wachten om hun frietje op te halen.

Na ongeveer 20 jaar kwam hun Dochter Jacqueline en Hans in de zaak er bij met de gedachte om het wat rustiger aan te doen, in 1993 werd de frituur omgebouwd en vergroot, er werd toen de basis gelegd voor de huidige zaak. De derde generatie ging verder op een nieuw in geslagen weg, uitbreiding van het assortiment met niet uit het oog te verliezen basis van het zelf produceren en bereiden van onze producten, De frituur werd een cafetaria zodat de klant ook op een gezellige manier bij het Smulhuis kon blijven eten.

In 2004 werd besloten om de basis van Opa en Oma weer te herstellen door een restaurant er naast te bouwen.
Dit alles werd dit jaar 2008 – 2009, bekroond door uitgeroepen te worden tot 2e beste Cafetaria van Nederland en beste van Limburg. Daarnaast was er ook nog een 1e prijs voor meest gepassioneerde Ondernemer van Nederland.

 Cafetaria  Cafetaria  Cafetaria
Cafetaria

Film van het voorbakken van friet
 

Thema avond

Regelmatig organiseren wij thema avonden. Tijdens deze thema avonden worden speciale gerechten bereid die aansluiten bij het seizoen. Er wordt op deze avonden ook speciale aandacht besteed aan o.a. de wijnen en de omlijsting.

Kwaliteit sinds 1948

Sinds 1948 steeds de allerbeste kwaliteit met een zeer uitgebreid assortiment producten uit eigen keuken die geproduceerd worden zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Al drie generaties een begrip in Brunssum en omstreken!

Powered by Plan Uw Kantoor